Telefonische enquête over flexibiliteit en uitzendarbeid

telefoon

De Stichting Innovatie & Arbeid voert een onderzoek uit naar de evoluties in de inzet van flexibiliteit en uitzendarbeid. We verzamelen gegevens bij een staal van kleine en grote ondernemingen en organisaties uit alle sectoren.

2000 ondernemingen uit alle sectoren zijn op toevalsbasis geselecteerd, zowel kleine als grote bedrijven, social profitorganisaties en overheidsinstellingen.  Ze krijgen telefonisch op een aantal vragen voorgelegd. De vragen gaan over de samenstelling van het personeelsbestand, de toepassing van flexibiliteitmogelijkheden, de inzet van uitzendarbeid, een aantal kenmerken van de activiteiten en een reeks opinievragen. Het interview duurt maximaal 15 minuten. Bent u één van hen, lees dan zeker de veelgestelde vragen.

Medewerkers van GfK Belgium nemen de interviews af. De resultaten zijn vanaf begin 2017 vrij beschikbaar op onze website www.serv.be/stichting.

 

UPDATE: op 13 juli 2016 hebben we ons beoogde aantal interviews bereikt. Hartelijk dank aan de personeelsverantwoordelijken en ondernemers die hebben meegewerkt. Kreeg u van ons een brief maar werd u nog niet gebeld, dan zal u nog een 'annulatiebrief' van ons krijgen.